Drag Workshop

Pride City, to 28 jul 13:00–14:30

 • Dragshow är ett av HBTQ-världens mest älskade och kontroversiella kulturuttryck. För första gången i Sverige samlas nu stjärnor från alla hörn av dragvärlden för en unik blandning av seminarium, workshop och show - och en chans för alla att lära sig mer om konstformen drag.

  Vad handlar drag om? Kan bara män göra drag? Finns det andra typer av drag än den glamourösa? Kan drag vara politisk? Hur ser framtidens drag ut?

  Uppträdanden, samtal och workshop - på Pride-torsdagen samlas ett urval av Sveriges mest erkända och nyskapande drag-artister för att lära dig allt du vill veta om drag men inte vågade fråga. Det finns mer än bara glittrande paljetter. Det är inte bara män som utövar konstformen - för inom drag ryms hela spektrumet av könsöverskridande, från drag queens till drag kings och faux queens. Som avslutning får publiken en unik chans att själva delta i en kollektiv dragshow!

  Medverkande: ROBERT FUX, CARNITA MOLIDA, BUTCHESSA, INGA TVIVEL, LUCKY SLUT BONITA, BRAD CLITT & BEX DE LA KEX 

  Seminariet leds av PETTER WALLENBERG 


  Öppet för alla!

  Tid: 13:00 
  Torsdagen 28:e juli 
  Södra Bar på Södra Teatern, Mosebacke Torg 1-3
  Pris: 50 kr


Tid: to 28 jul 13:00–14:30
Typ: Informativa > Workshop/seminarier
Arrangör: Mums Mums
Plats: Södra Teatern
Mosebacke Torg 1-3
Pris: 50 kr
Tillgänglighet:

Södra Teatern: Entré för rullstolsburna gäster ligger till höger om Södra Teaterns huvudentré. Därifrån finns det hiss (110*160 cm, dörrbredd 80 cm) till både Stora Scen, Södra Bar och Kägelbanan. Handikapptoalett (2 stöd, dörrbredd 85 cm) finns precis vid hissen på plan 8.

Hållplats: Slussen